Mad

Tærte

20. juni 2016

Nu er jeg flere gange blevet spurgt om opskriften på den tærte, som jeg slog op på Instagram for halvanden uge tilbage, så nu kommer den altså på bloggen 😉
Den er simpelthen så simpel, at det nærmest følges helt forkert at kalde en opskrift, så vil nærmest hellere kalde det en fremgangsmåde på en hurtig tærte 😉

Ingredienser:
1 x færdiglavet fuldkornstærtebund købt på rulle (Kan købes i Bilka, Føtex, Netto og Kiwi)
250 g. laktosefri skyr på 0,2% fedt fra Arla (Almen skyr kan også bruges)
4 økologiske æg
2 x kylling filetter
1 x blandet grønsagsmiks med broccoli, blomkål og gulerod
Salt, peber & chili pulver efter smag
Friske grønne asparges til at toppe med

Fremgangsmåde:
Rul tærtedejen ud i tærtefad, lad den hvile sådan i en halv time ca. Imens steges to kylling filetter i skiver på slip-let-pande. I en skål mikses skyr, æg og krydderier sammen.
Efter den halve time fordeles kylling skiverne jævnt på tærtebunden. Derefter hældes grønsagsmiksen over, så den går til kanten. Derefter hældes ægge/skyr-massen over det hele og toppes med de friske grønne asparges. Ind i ovnen på 200 grader på almen ovn i 45-50 minutter. Stik i den til sidst for at tjekke, at massen er bagt færdig før du tager tærten ud af ovnen.

Velbekomme 🙂

Relaterede indlæg