Mad

Sundhedsforbedret banankage

14. juli 2016
https://www.youtube.com/watch?v=ZB_6hkokUnE&feature=youtu.be

UHM! Banankage! Hvem elsker ikke en dejlig svampet banakage med masser af chokolade? 🙂
Men kan man virkelig lave sådan en uden raffineret sukker, gluten eller laktose? Ja, det kan man sagtens! Bare følg min opskrift, som jeg giver på videoen!

Jeg havde i går fire veninder på besøg, som fik denne her banankage til dessert sammen med en masser udskåret frugt, og de var alle sammen helt vilde med den, samt de sagde den var mega svampet og lækker! Så ja, man kan sagtens lave kager, hvor der er mere af alt det gode i! 😉

banankageopskrift

Har du ikke lyst til at se min video med mig som sniksnakker, så kan du også læse dig frem til, hvad du skal bruge her:

  • 5 modne bananer
  • 5 øko æg
  • 150 gram dadler (De friske som står i grøntsagsafdelingen)
  • 3 spsk kokosolie
  • 150 gram mandelmel
  • 50 gram hakket chokolade (85%)
  • Salt

Fremgangsmåde:

  1. Mos de modne bananer
  2. Fjern sten i dadlerne og blend
  3. Smelt kokosolien
  4. Blend sammen med æggene, kokosolien, bananerne, saltet, dadlerne og mandelmelen
  5. Vend de hakkede chokoladestykker rundt i massen
  6. Kom i ovnen i 40 minutter på 160 grader. (Jeg valgte en form, hvor min dej var tynd. Vil du have en høj kage i lille form, så skal dejen sikkert have mere end 40 minutter)

Velbekomme 🙂

AM_Logo1@x2

Relaterede indlæg