Dette vejr byder virkelig op til lækre lune retter. Jeg lavede denne ret for nogle uger tilbage, da vejret virkelig var koldt, og jeg kommer nu i tanke om, at jeg helt har glemt at dele den med jer! Den var ellers virkelig god! 🙂
Opskrift
Ingredienser
1000 g. oksegullasch stykker
200 g. cocktailpølser (kan undlades for mindre fedt i retten)
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
1 gul peberfrugt
500 gram blandende rodfrugter
2 løg
3 fed hvidløg
1 chili
2 dåser hakket tomater
1 lille dåse tomat koncentrat
1 tsk chili
4 tsk paprika
2 tsk karry
1 oksebouillon terning
Salt og peber
Olie til stegning – ca. 1 spsk
Brune ris til servering
Fremgangmåde
- Steg oksegullash stykkerne i olien i en wokgryde til stegskorpe over det hele
- Tilsæt cocktailpølser og rodfrugter og lav dem gyldne
- tilsæt resten i et opkog – og lad simre i 3-5 kvarter derefter
- Kog nogle brune ris og server dertil.
Der er til mange portioner her, som kan bruges ved gæster. Eller som jeg gør: pakker i bøtter til flere hovedmåltider; nogle til de næste par dage i køleskabet og nogle til fryseren til travle dage, hvor de lige kan tages op og varmes i mikroovnen.
Velbekomme 🙂