Mad

Oksegullasch gryde

4. februar 2017

Dette vejr byder virkelig op til lækre lune retter. Jeg lavede denne ret for nogle uger tilbage, da vejret virkelig var koldt, og jeg kommer nu i tanke om, at jeg helt har glemt at dele den med jer! Den var ellers virkelig god! 🙂

IMG_1276

Opskrift

Ingredienser

1000 g. oksegullasch stykker

200 g. cocktailpølser (kan undlades for mindre fedt i retten)

1 rød peberfrugt

1 grøn peberfrugt

1 gul peberfrugt

500 gram blandende rodfrugter

2 løg

3 fed hvidløg

1 chili

2 dåser hakket tomater

1 lille dåse tomat koncentrat

1 tsk chili

4 tsk paprika

2 tsk karry

1 oksebouillon terning

Salt og peber

Olie til stegning – ca. 1 spsk

Brune ris til servering

 

Fremgangmåde

  • Steg oksegullash stykkerne i olien i en wokgryde til stegskorpe over det hele
  • Tilsæt cocktailpølser og rodfrugter og lav dem gyldne
  • tilsæt resten i et opkog – og lad simre i 3-5 kvarter derefter
  • Kog nogle brune ris og server dertil.

Der er til mange portioner her, som kan bruges ved gæster. Eller som jeg gør: pakker i bøtter til flere hovedmåltider; nogle til de næste par dage i køleskabet og nogle til fryseren til travle dage, hvor de lige kan tages op og varmes i mikroovnen.

Velbekomme 🙂

AM_Logo1@x2

 

Relaterede indlæg