Mad

Luksus grøntsagstomatsauce på pizza

13. juli 2017
IMG_4080

Normalt når man laver hjemmelavet pizza, så bliver der ofte bare smurt noget ketchup eller noget tomatsauce på pizzabundene. Hvilket der jo ikke er mange grøntsager gemt i – men en rigtig god måde at få nogle grøntsager ind i sin pizza uden at de skal dominere selve toppingen, det er ved at lave en grøntsagstomatsauce. IMG_4111

Ingredienser:

  • 4 store tomater (snittes i tern)
  • 5 store gulerødder (skraldet og snittet i helt fine skiver)
  • 1 stik blegselleri
  • 400 gram championer i skriver
  • 1/2 stor squash (eller en hel lille)
  • 1 løg (i fine tern)
  • 3 fed hvidløg (i fine tern)

Fremgangsmåde:

  • Kog det hele op i en gryde uden væske. Der kommer meget væske fra grønsagerne.
  • Når grønsagerne er møre, så sies væsken fra, før grøntsagerne kommes ovenpå pizzabunden.

IMG_4080

Grøntsagsmassen fordeles jævnt på pizzabunden.

IMG_4081

Af topping kan bruges alverdens – kun fantasien sætter grænser. Jeg fryser altid små kødrester ned, og så tager jeg dem op og bruger til pizza i mit forsøg på at stoppe madspild.

IMG_4107

Jeg topper faktisk altid med cheaderost – hvilket jeg synes, er alt for lækkert!😍👌🏼IMG_4108

Slutligt topper jeg altid med frisk spinat eller rucola og fedtfattig dressing👌🏼 Velbekomme!

Relaterede indlæg