I søndags lavede jeg kyllingeburritos til mine forældre🐥🌯. Selv ham den gamle kunne lide det, og så er det godt😂 Mor kunne som altid lide mine mad-idéer!
Jeg lavede ekstra, så jeg også havde til dagen efter, hvilket jeg kun kan anbefale i det travle hverdagsliv!😄
8 styks:
- 450 gram kyllingfiletter skæres i små tern og steges i en gryde til de er svitset.
- Tilsæt 1 dåse hakkede tomater
- Tilsæt 1 dåse chili kidney bønner
- Tilsæt en pose kylling tacomix
- Tilsæt 1/2 tsk salt
- Gør 1(eller 2) fad(e) klar – gør de 8 fuldkornspandekager klar til at få fyld i. (Jeg placerer dem, så de ligger tæt op af hinanden som skåle, så fyldet kan kommes i midten)
- Kom ca 2 grydeskeer fyld i midten af hver pandekage (resten fordeles til slut) og luk den som en pakke med fire sider.
- Vend “lukningen” nedad og top med revet cheaderost.
- I ovnen 15 minutter på 180 grader
- Server til lækker frisk salat og evt hjemmelavet guacamole.
Velbekomme👅