Kostvejledning

Igennem min uddannelse til kostvejleder ved Fitness Institute og mine års erfaringer indenfor ernæring og sundhed, der har jeg skabt rammerne for at give mine klienter den bedste viden og visdom til en livsstilsændring. Rammerne er én ting, men kan jeg så også skabe et smukt billede deri? Det vil jeg mene, ja! Jeg har haft mange klienter under mine vinger med tiden, og de er kommet ud på den anden side med et nyt syn på deres madvaner. Det vigtigste for mig er ikke, at mine klienter taber en masse kilo under mine forløb. Men det vigtigste er, at mine klienter gennem nye kostvaner får tilført ny energi til hverdagen, samt de bliver mere bevidste om en sund balance og vigtigst af alt; FÅR ET BEDRE SELVBILLEDE! Jeg elsker at hjælpe, motivere og støtte mine klienter hele vejen gennem forløbet, så jeg tilbyder konstant kontakt, hvor man hele ugen kan maile mig og få svar retur indenfor et døgn. Dette giver en god tryghed for klienten, og det kærlige spark i røven, som nogen har brug for under sådan et forløb. Jeg forventningsafstemmer altid med mine kommende klienter, hvor jeg finder ud af, hvad de behøver fra min side af. Alle er individuelle, og jeg tilpasser efter den enkelte!

Tilpasning sker selvfølgelig også i forhold til selve kostplanen som det naturligste! Kostplanen er ikke lavet med bestemte retter til alle måltider, men er sat op, så man kan tilpasse retterne efter ens egen smag og behag ud fra nogle mål. Samt har man som klient nogen ønsker til hofretter, så udregner jeg, hvordan klienten stadig kan få dette på en sundhedsforbedret måde. Man skal i følge mig ikke udelukkes for de fødevarer og retter, som man elsker, da jeg ved, at man hurtigt ryger tilbage i samme gamle vaner efter forløbet så! Derfor sørger jeg for at skabe langtidsholdbare løsninger, som klienten ikke går surt i.

Jeg tager altid klienter ind til individuelle forløb, det er bare at kontakte mig pr mail, så finder vi sammen en fælles opstartsdato, når vi har fundet ud af, om jeg kan hjælpe dig med dine ønsker.

Jeg har tidligere afholdt bootcampsforløb, og ved efterspørgelse vil jeg gerne opstarte et nyt hold. Herunder skriver én af disse klienter om begge forløbsformer (bootcamp + individuelt forløb), samt hendes generelle oplevelse med at være under mine vinger:

” Jeg har haft to forskellige forløb ved Anne-Mette

Det første forløb  januar – februar 2015,  hvor jeg havde et selvstændigt forløb med kostplan, vejledning og god støttet ved Anne-Mette. Det var en rejse til, at nå et mål om større muskelmasse, mindre fedtprocent og et sundere sind. Jeg opnåede mit mål med støtte og hjælpe til at finde min vilje fra Anne-Mette.

Det andet forløb januar – februar 2016, i en del af en boot camp Anne-Mette afholdte med andre klienter, hun har haft under hendes vinger. Vi kunne spare med hinanden og hjælpe hinanden i alle situationer gennem vores gruppe på Facebook, det var spændende og var med til at give en større viden om, hvad der er godt og skidt for en, og hvilke tanker andre går med.

I et forløb ved Anne-Mette modtager man en kostplan og løbende vejledning i den retning man har brug for.  Man i hendes 8 ugers forløb kontakter hun dig til en evaluering mandagen efter uge 2,4 og slut 8. Men man kan altid maile hende.

Anne-Mettes kostplan er meget simpel og inspirerende, der er mange forskellige muligheder af mad til de forskellige måltider; med et antal gram der skal indtages. Det er aldrig det samme mad og slet ikke kedeligt. Anne-Mette har samtidig mange gode og lækre opskrifter der er tilpasset din kostplan. Hvis man har brug for ændringer er der også mulighed for det.

I mine to forløb har jeg været utrolig tilfreds og glad for at have valgt Anne-Mettes forløb. Hun er altid klar på en snak og kommer altid med positive indvendinger, det er et rigtig godt samarbejde at indgå i.

Jeg kan kun anbefale hende.”