Motivation

Klientberetning

14. september 2016

Jeg vil gerne dele en lille historie med jer! Fordi jeg er så stolt af en af mine klienter og så stolt af, at jeg må være hendes kostvejleder og sundhedscoach!

Hun startede ved mig i januar på et 8 ugers nytårsforløb, så forlængede hun – og forlængede igen! Til sidst spurgte hun, om hun måtte blive ved mig resten af år 2016! Selvfølgelig måtte hun det😍 Og vi har netop aftalt, at hun også skal være under mine vinger i hele år 2017! Jeg føler mig priviligeret over, at jeg har klienter, som kommer igen og bliver, fordi de kan lide mit kærlige spark og støtte igennem deres kamp mod kiloene, sundere livsstil, sundhedssygdomme mm. TAK FOR JER❤️!

Jeg går meget op i, at sundhed ikke kun er det fysiske, hvor kroppen skal leve op til et eller andet idealbillede, sundhed er, når din krop er sund og rask, dit selvbillede er godt og du fungere godt mentalt og socialt. Jeg har sagt det mange gange, men det kan aldrig siges nok! Dialog er det vigtigste for mig under et klientforløb, da der sker meget mentalt i sådan en kostomlægning, som man har brug for at snakke om og sætte ord på som klient. Det hjælper jeg med! Samt ikke mindst hvordan klienterne kan fungere socialt med den nye kostomlægning. For nogen er det små ting, som skal til – for andre er det hele deres livsstil, som nærmest bliver rykket op og starter på ny, føler de. Men man kommer langt via gode dialoger og ved at blive lyttet på! Coaching for at bruge ordet for det.

Min klient jeg skrev om længere oppe, hun er ved at være dér både fysisk, mentalt og socialt! Hun ved altid, hvad det er, hvis noget går galt, og hun har ikke mindst lært at sige pyt dertil! Men når det er sagt, så rykker hun sig satme også fysisk i forhold til hendes ønskede vægttab!! Vi har regnet på, at hun her i år har tabt sig 0,7 kg i snit om ugen🎉🙌🏼 Og her er et uddrag fra en mail fra hendes mandagsevaluering, som jeg har fået lov at dele med jer, da den siger så meget derom:

Vægten sagde minus 1 kg siden sidste uge! 💪🏻❤️
Ugen gik rigtig fint! Havde mange arbejdsdage og det kan godt være lidt svært for der er jo bland selvslik 😩 men jeg lavede en aftale med min veninde at hvis jeg spiste noget af det så skulle jeg købe 10 stk. frugt til hende! Det fungere sindssygt godt! Så vi fortsætter med dette!:-)
I lørdags var jeg til byfest i Hobro. Vi startede ved en veninde, jeg drak ikke, da jeg skulle køre! Igen havde jeg lavet en aftale med min veninde om at hvis jeg spiste Chips, så skulle jeg give donuts til os begge! Hvilket virkelig også var en god ide! 💪🏻 jeg havde selv vindruer og 2 gulerødder med til snack! ☺️
Desuden var det en aften fyldt med ros!
Normalt plejer jeg altid at tænke over hvem jeg skal være sammen med, fordi så tænker jeg, hvis jeg skal være sammen med nogle jeg ikke har set i lang tid, så må de jo kunne se jeg har tabt mig.
Men den her gang skulle jeg jo vare være sammen med mine veninder. Dog kom der nogle som var noget tid siden vi havde ses, men det tænkte jeg ikke lige over.
Så mange af dem roste mig og spurgte ind til det! Det var så lækkert og dejligt! Og meget motiverende! ❤️
Jeg har haft to dage i den her uge hvor jeg er vågnet og tænkt – jeg kommer ikke op og træne i dag, magter det ikke.
Men mens jeg har lavet morgenmad, så har jeg sgu ombestemt mig og er så taget afsted 💪🏻 det er også en dejlig følelse 💪🏻❤️

AM_Logo1@x2

Relaterede indlæg