Mad

Jeg er en… IS-ELSKER!!

10. juli 2016

Det er ingen hemmelighed, at jeg er en KÆMPE IS-ELSKER! Det er simpelthen det bedste, som jeg kan synde med! Slik, chips mm. siger mig ikke det store, men IS(!!); jeg elsker det! (og chokolade) Der er dog det problem, at jeg er laktoseintolerant, hvilket vil sige, at jeg kun kan tåle is i små mængder! Heldigvis er der nogen producenter, som er begyndt at lave laktosefrie is (og mange andre produkter), hvilket jeg har smagt løs af for at finde en favorit! Jeg har dog længe været virkelig ærgerlig over en ting; jeg tænker som kostvejleder meget over de skide kalorier til tider, samt sukkerindhold, og det glæder mig, at der nu også er is producenter, som laver sukkerfrie is! MEN igen har jeg stået i den “svære situation”, at jeg som laktoseintolerant godt kan vælge en sukkerfri/kalorielet is, som jeg kan spise løs af, MEN jeg kan ikke grundet laktosen! Så er der de laktosefrie is, MEN de er fyldt med høje kalorie tal, så dem kan jeg alligevel ikke spise løs i når som helst! Jeg har simpelthen ikke kunne kombinere disse to ting… FØR NU! 🙂 Jeg faldt nemlig forleden aften over et billede på Instagram med WAUW-is! Her er endelig en is, som er sukkerfri i flere varianter, hvor både vanilje- og chokoladesmagen er LAKTOSEFRI! Jeg er jo glædelig fortaler for laktosefrie produkter, når jeg finder et vellykket et! Men hvad synes jeg så, om denne WAUW is?

Jeg tænkte først, at det var for godt til at være sandt, at dette is produkt nu endelig var på markedet. Jeg forventede derfor, at smagen måske ikke lige var, som jeg forventede. Jeg har førhen smagt sukkerfrie chokoladeis, hvor jeg ikke ønsker at hænge producenterne ud. Men de har smagt sådan lidt for syntetisk. Samt har for år tilbage smagt en, hvor konsistensen var lidt “gummi-agtig” … AD!

IMG_8323

I går aftes efter min bentræning, der kørte jeg så et smut forbi Meny i Skalborg (v/ Aalborg), hvor de havde et stort udvalg, og vigtigst af alt de to laktosefrie udgaver med vanilje og chokolade! Jeg skulle direkte hjem til min veninde, hvor jeg fik lov at låne lidt fryseplads, og min veninde fangede mig i et begejstret øjeblik! Jeg er et stort madøre, som elsker at teste nye produkter, og det kan ikke skjules! 😉 Min veninde og jeg satte så film på og skulle smage disse is! Synes det ville være sjovt at få min veninde til at smage, da hun normalt ikke går op i sukkerfrie produkter og slet ikke i laktosefrie produkter, da hun sagtens kan tåle laktose. Så jeg var spændt på, om hun stadig synes, at isene levede op til is-standarten! VI VAR BEGGE VILDE MED DEM!

Chokoladeisen smager dejligt af chokolade uden at vamle, så der er “desværre” fare for, at man sagtens kan spise en halv pakke is, hvis det var dét, som man skulle få lyst til! Den smager slet ikke syntetisk, som jeg førhen har oplevet med andre sukkerfrie varianter. Ikke mindst er isen dejlig cremet, og selv efter en optøning, nedfrysning optøning igen, så krystallisere den ikke på sådan en træls måde, som is til tider gør. Dette gælder også for vanilje varianten! Samt den er så dejlig frisk med tydelige vaniljekorn, så man slet ikke er i tvivl om, at der er kælet for smagsoplevelsen og kvaliteten.

IMG_8344

Jeg står altid klar til at anbefale gode laktosefrie produkter, da denne intolerance vanskeliggør min hverdag ofte, og jeg kan i den grad anbefale WAUW-is! Det er ikke sidste gang, at dette produkt ryger i indkøbskurven! 🙂

Relaterede indlæg