Motivation

JANUAR BOOTCAMP

8. januar 2017

Så blev det januar, og mange hopper ud i hjernedøde sultekurer eller hjernedød meget cardio i de proppede motionscentre uden at tænke nærmere over, hvad de egentligt gerne vil opnå og helt uden at have sig selv med i dét, som de har gang i. Dette fører ofte til, at efter en måneds tid, så er det ikke sjovt længere; de gider faktisk slet ikke sundhed mere. De ryger tilbage i samme dårlige vaner, og deres fitness-abonnement er kun gyldigt for at bevare den gode samvittighed.

Er det for hårdt sagt, eller kan du genkende noget af det? Jeg ser det i hvert fald desværre ret ofte. Dette skal vi i samarbejde undgå sker for DIG. For os alle. Alle os som deltager!

Min veninde Lea og jeg har bestemt os for, at nu skal vi lige tilbage på rette spor efter et par måneders hårdt arbejde med skoleprojekter, hvor maden og træningen har fået mindre fokus, end vi ved vores krop elsker. Derfor vil vi nu give noget kærlighed tilbage til vores kroppe, som har båret os igennem en presset og stresset periode. Har du haft en lignende periode? Eller har du ladet dig rive med af julens godter i bedste “dansk-jul-stil”?

Om du ønsker et vægttab eller blot nye sunde vaner, så skal du være velkommen på denne 8 ugers bootcamp!

På bootcampen deltager som nævnt min veninde Lea, som har været tidligere klient ved mig og er godt selvkørende indenfor sunde vaner efter et par års vægttab og muskelopbygning. Foruden Lea deltager to andre af mine tidligere klienter, som har præsteret at tabe 15 kg og 35 kg hver især ud fra mine kostprincipper. Vi er alle fire opsat på at dele vores viden og erfaringer indenfor vægttab, da vores fælles vægttab svarer til en voksen kvindekrop, hvilket vi gerne vil videreformidle både opture og nedture fra!

Der skal opbygges sunde vaner, som ikke blot er en “lyn-kur”, men som er en livsstilsændring, der kan holde for evigt, hvis du ønsker dét. Det skal ikke være surt at være sundt, det skal gøres på en måde, hvor du har dig selv med, og det skal jeg nok hjælpe til med!

AM_FAV

Hvad får du så på denne bootcamp?

 • Adgang til en 8 ugers bootcamp gruppe på Facebook
 • En 17 siders lang kostplan som er tilpasset dit ønske
 • Kostplanen har omkring 20 tilberedningsforeslag på nemme sunde hovedretter
 • Kostplanen har flere foreslag til alle dagens seks måltider
 • Der vil være fælles sparring på Facebook gruppen alle 8 uger
 • Vi vil tilføje hinandens snapchats og dele hverdagens op-/nedture
 • Når du modtager din kostplan må du returnere én mail med individuelle uddybende spørgsmål
 • Når de 8 ugers forløb er færdig, holder vi en individuel slutevaluering pr mail dig og mig
 • Under de 8 uger foregår al kontakt over Facebook gruppen, altså ingen face-to-face-møder eller yderligere individuelle mails foruden dem før og efter forløbet.
 • Det giver altid en masse at være en del af et større sammenhold, det bliver du på dette forløb
 • Lad os sammen give din krop et sundhedsboost. Det fortjerner den, ikke?

 

Min normale pris for et individuelt 8 ugers forløb er 1600 kr.

Denne bootcamp vil jeg tilbyde dig for sølle 500 kr.

(Er pengene små i januar, er der mulighed for betaling i februar ved aftale)

 

OPSTART MANDAG D. 16/1 – SENEST TILMELDING SØNDAG D. 15/1

Ønsker du at være med eller blot høre nærmere i første omgang, så send mig en mail på am_falch@live.dk – vi skrives ved 🙂

AM_Logo1@x2

Relaterede indlæg