Hverdagstanker, Motivation

Hjerteblod for iværksætteri

22. april 2017

Torsdag var en dag lige efter min bog med masser iværksætteri  og kreativ tænkning.

Efter en studiedag til middag begav jeg mig over til StartupWorks, som er placeret i de fine gamle lokaler i Aalborg hus. Jeg elsker det smukke bindingsværkshus, som huser en masse startups virksomheder! Hvilket er noget, som jeg i den grad også er helt vild med! Der er bare så fed en energi i startups virksomheder, masser tempo og store sats! Store sats kan være overvældende og i den grad adrenalin pumpende, men følelen når det lykkes er det fedeste sus.

I StartupWorks sidder blandt andet Radicover, hvor jeg er ansat med den officielle titel som sundhedsredaktør. Men det fede ved mikrovirksomheder er, at man får lov til at involvere sig i flere ting! I mikrovirksomheder får man ansvar, man får lov at lave forskellige ting, man skal ikke kun sidde med et ansvarsområde, ens mening bliver hørt, og ikke mindst føler man sig set som person.

Dermed sagt får jeg lov til mere end bare at udtale mig indenfor sundhedsvinkel ved Radicover, hvilket ellers er et stort, vigtigt og spændende område! Især ved Radicover som i den grad er et produkt, der er skabt for at skabe sundhed for dig og dine kære!

Ved Radicover er jeg også med til strategimøder, og mine idéer bliver hørt. Snart skal jeg også varetage en ny rolle dér, hvilket jeg kan løfte sløret for en anden gang, men jeg tror i hvert fald, at det bliver spændende og fyldt med mere ansvar, hvilket understøtter det jeg skrev tidligere så fint!

IMG_2539

Det handler om at hoppe ud af komfortzone og gribe nye muligheder! Det er i hvert fald mit motto til livet – Det bliver ikke sjovt, før det har været svært!

Jeg rigtig glad for, at mine grænser bliver rykket ved Radicover, hvor jeg får lov at prøve nye ting, som kun booster min tro på, at jeg er egnet i en virksomhed som denne. De er i vækst og bare siden jeg startede ved årsskiftet, så er der kommet flere ansigter til!

Jeg blev en del af Radicover teamet grundet min deltagelse i AAU Talent Program. En titel jeg egentligt har det lidt mystisk med at sige, fordi hvad er egentligt talent? Og når jeg siger, at jeg skal til Talent program, tror folk så, at jeg prøver at føre mig frem eller hæve mig over dem? Jeg vil hellere kalde det et innovationsprogram, da det kort og godt handler om kreativ tænkning.

I talentprogrammet samarbejder vi med forskellige mikrovirksomheder, hvor deres produkt skal have udviklet et koncept. Jeg er jo i forvejen uddannet digital konceptudvikler, så det er ikke helt fremmed for mig, men det sjoveste ved dette program er, at det er sammen med andre AAU studerende; vi er alle fra forskellige fagområder. Jeg er fx fra en cand.it som den eneste, og jeg samarbejder med folk som læser noget helt andet end mig. Men det er SÅ spændende og sjovt, og næste gang skal vi præsentere for virksomheder som Nibe festival, Aalborg Zoo, andre store virksomheder og et panel som vil dømme os både på det personlige/psykiske og det faglige. Det kan være lidt nervepirrende, at vi hele tiden under dette program skal pitch vores idéer fra nye virksomheder og de andre studerende. Men det er fedt, jeg føler jeg vokser hver gang, at jeg bliver udfordret. Har du det på samme måde?

Da jeg var lille/yngre, der ville jeg faktisk altid helst gemme mig, helst ikke sige noget foran andre. Samt skulle jeg ud af min komfortzone, så kunne jeg have ondt i maven EN UGE op til! Det er helt vildt at tænke tilbage på! En dag bestemte jeg mig bare for, at sådan ville jeg ikke være mere! Jeg elsker jo at åbne mig op, elsker at være i et kreativt miljø og elsker at udvikle. Så vil jeg ind i en branche, hvor dette vil kunne være muligt, så skulle jeg tage mig sammen. Derfor udfordre jeg hele tiden mig selv, og jeg føler, at jeg vokser hver gang! Jeg kan kun anbefale dig at gøre det samme, hvis du føler dig lidt for indelukket. Jeg kan sagtens komme med små historier om, hvordan jeg udviklede mig lige så stille, og hvordan jeg er endt med at blive en kvinde, som elsker at være til netværksarrangementer og får energi af at møde nye mennesker. Bare sig til hvis du vil høre mere om dette? 🙂

Nu har du i hvert fald fået et lille indblik i, hvorfor jeg elsker innovation og ikke mindst mikroviksomheder i vækst! 🙂 Jeg glæder mig i hvert fald også til min kommende praktik, hvor jeg igen er at finde i en mikrovirksomhed, hvor jeg skal arbejde med sundhedsteknologi.

Relaterede indlæg