Mad

Glutenfri tærte

16. juni 2017

Jeg havde en rest cheddar ost, som skulle bruges, og nogle skiver squash i fryseren, som jeg gerne ville have brugt! Der blev til noget virkelig lækkert i sidste ende👅 En form for glutenfri tærte kan man vel kalde den?😅

IMG_3459

Ingredienser:

  • 1 x 1/2 stor squash (eller en hel lille)
  • 5 store gulerødder revet i strimler
  • 400 g hakket kylling
  • 5 økologiske æg
  • 2 dl vand
  • 1 dl cheddarost
  • 1 spsk stærk chiliketchup
  • chilipulver, karry, salt og peber

Fremgangsmåde:

  • svits kyllingekødet sammen med krydderierne og chiliketchuppen
  • imens skrælles gulerødder, rives i strimler og squash skæres i skiver. Disse to råvarer ligges som bund i bunden af et tærtefad. Se billede:

IMG_3461

  • Det svitsede kyllingekød ligges over.
  • I en gryde sættes 2 dl vand i kog og og 1 dl cheddarost smeltes deri. Når det er én masse, så tag af blusset og tilsæt de 5 æg og pisk til én masse.
  • Hæld i tærtefadet, se billede:

IMG_3460

  • Så skal fadet 35 minutter i varmluftovn på 200 grader. Og bare rolig, æggemassen hæver op. Min masse sejlede endda over😂 havde 6 æg i, men nok kun 5 æg som i fadet!😅 derfor kun 5 æg i opskriften!

IMG_3457

Velbekomme🍏

Relaterede indlæg