Mad

Butternut med kødfyld

2. februar 2017

Hvem elsker butternut squash (som faktisk er et græskar)? Det gør jeg i hvert fald!!!🙋🏻

Butternut med kødfyld i ovn er alt for lækkert, og var min menu i dag! Det er så simpelt at lave – det passer nærmest sig selv! Og smager af en million i forhold til, hvordan det ser ud😇😍

Menu til 2:

1. Skær en butternut midt over og fjern de får kerner.

2. Kom begge halvdele i ovnen (150 grader varmluft) i 30 minutter

3. Imens kommes 250 gram oksekød i en gryde og brunes af.

4. Til kødet tilføjes en halv rød peberfrugt i tern og en dåse røde chili kidneybønner. Samt krydderierne chili, salt, peber og paprika.

5. Når den halve time er gået tages de to halve butternuts ud og det lille hul uddybes større. Det butternut som fjernes gemmes til andet (jeg brugte det i min madpakke sammen med bønner og kød).

6. Kødfyldet fordeles ligeligt i de to huller i butternut squashen. Kommes i ovnen yderligere 10 minutter. Og så er der lækker mad😍

IMG_1457

God fornøjelse og velbekomme🍏

AM_Logo1@x2

Relaterede indlæg