Mad

Butternut lagsagne

25. november 2016

Elsker du både butternut og lagsagne? Så kommer her en af dine nye favorit retter! Det er i hvert fald en af mine😉

img_0742

Du skal bruge:

800g hakket rådyr (eller oksekød)
150 gram champion
1/5 gul peberfrugt
1 rød peberfrugt
2 Butternut
1 frisk chili
1 tsk gurkemeje
1 tsk karry
2 tsk chili
1 dåse tomat pure (140g)
5 dl vand
1 dåse røde chili bønner
Lille pose revet mozzarella – 13%

Sådan gør du:

  • Steg kødet sammen med hvidløg, frisk chili og krydderierne.
  • Imens skær Butternut i pladeforme. Mine er tykke og jeg har brugt 2 styks. Er du ikke så vild med det og gerne vil have den lidt mere traditionelle lagsagne effekt, så find et køkkenredskab, som kan skære helt tynde skiver. Så kan du også nøjes med én Butternut til de to lag☺️
  • Når kødet er brunet tilsæt resten på når osten.
  • Opbyg med fyld i bund og så som man normalt kender fra lagsagne, hvor de to pladelag blot er udskiftet med butternut.
  • 35 minutter i 200 graders varmluft
  • tilføj den fedtfattige ost de sidste ti minutter, altså efter 25 minutter.

Velbekomme🍏

Relaterede indlæg