Mad

Burger weekend!

20. august 2016

Så blev det lørdag, og der er fare for, at nogen ligger med tømmermænd enten i dag eller i morgen! Dermed er der også kæmpe fare for, at nogen hungre efter tømmermændsmad og nogen endda på masser saltede chips el.lign.

Den eneste som faktisk ikke hungre efter det, det er kroppen i sig selv. Det der sker, når man har tømmermænd efter en bytur med alkohol, det er, at ens krop er blevet dehydreret, dermed dehydrere du den mere ved at indtage salt. Salt er også at finde i rigtig mange af de fastfoodprodukter du køber; der er faktisk rigtig RIGTIG meget salt i meget af det. Derfor er det meget bedre at lave din egen tømmermændsmad, som din krop også vil takke dig for, så du kan komme over tømmermændene hurtigere.
Jeg har nedenfor listet en række billeder op på alternativer til den klassiske burger. Der er i hvert fald meget bedre gods i dem frem for Mc Donalds sølle cheeseburger!! 😉

IMG_6039
Hvis du er ude i den mere traditionelle, så valg fuldkornsbolle og sørg for en masse grønt dertil. For at gøre det lidt ekstra lækkert er der her lavet bønner og papayafrugt med bacon om dertil. 
IMG_6057

Her også fuldkornsburgerbolle. Dog med kylling frem for almen bøf

En proteinbolle med masser fuldkorn, hvor der er lækker tilbehør til, som man kan mikse dertil. Lidt atypisk burger. Men virkelig lækkert og nemt. 

IMG_5994

Hvis man vil spare lidt på brødet, så kan man vælge et fuldkonspitabrød og flække i to, ligesom man gør med en burgerbolle. Her er der brugt spejlæg i stedet for ost. 

IMG_8219

Hvis man helt vil undgå brødet, så kan man bruge en squash som top og bund. (Eller en portobellosvamp) Steges på panden eller et smut i ovnen. Det kan bruges til at slags kød. Her med laks.
IMG_9042
Man kan også lave burgeren med æggebund og -top. Her på billedet er den lavet som en wrap. Men man kan dele massen i to, så der både kommer låg og top til burgeren.
IMG_8393

Håber du har fået lidt inspiration til sundere tømmermændsmad denne lørdag! 😉

Hav en dejlige weekend!

AM_Logo1@x2

 

Relaterede indlæg