Flere har spist efter den her ret, som jeg egenligt bare hurtigt postet på min story, så nu kommer den! 👉 Boller i karry med en sød smag grundet æble og mangochutney🍎👅 Dertil en salat med både stærk, sødt og blødt😉 Det hele er super nemt og tager kun 20-25 minutters tid at forberede.
Kødboller dertil – kan laves selv som almindelige kødboller eller kan købes færdige. Helt op til dig!😉
Sauce:
- 1 spsk olie
- 4 forårsløg
- tre små danske æbler
- Kvart rødløg
- 1 spsk karry (Evt en ekstra spsk karry senere, hvis du elsker lidt ekstra karrysmag – se i fremgangsmåden hvordan)
- 1 spsk hvedemel
- 1 dl vand
- 1 dåse kokosmælk
- 3 spsk mangochutney
Fremgangsmåde:
- Forinden denne ret påbegyndes sættes en anden gryde i gang med brune ris, da det tager ca 20 minutter.
- Kom olien i en varm gryde og svits forårsløg, rødløg og æbler deri. Når det har fået farve gå til næste step, som er en melbolle.
- Kom karry rør godt til, så karryen bliver godt brændt af. Så melen og derefter vand. Når vandet kommes i er der vigtigt at røre virkelig godt til – indtil den berømte melbolle skabes.
- Kokosmælk og mangochutney kommes i og koges godt op indtil saucen får tykkelse. Den bliver nemlig virkelig lækker tyk og cremet. (Her kan den ekstra karry kommes i, hvis lyst)
- Kødboller kommes i og retten simre indtil de er varme, ca 10 min.
Salat:
- Frisk spinat
- 3/4 rødløg i tynde strimler (resten af det rødløg som bruges i saucen)
- 4 små danske æbler
- 1 avokado
Velbekomme❤️