Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/amfalch.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
Sød boller i karry med æble og æblesalat – AM Falch
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/amfalch.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
Mad

Sød boller i karry med æble og æblesalat

7. oktober 2018

Flere har spist efter den her ret, som jeg egenligt bare hurtigt postet på min story, så nu kommer den! 👉 Boller i karry med en sød smag grundet æble og mangochutney🍎👅 Dertil en salat med både stærk, sødt og blødt😉 Det hele er super nemt og tager kun 20-25 minutters tid at forberede.

Kødboller dertil – kan laves selv som almindelige kødboller eller kan købes færdige. Helt op til dig!😉

Sauce:

  • 1 spsk olie
  • 4 forårsløg
  • tre små danske æbler
  • Kvart rødløg
  • 1 spsk karry (Evt en ekstra spsk karry senere, hvis du elsker lidt ekstra karrysmag – se i fremgangsmåden hvordan)
  • 1 spsk hvedemel
  • 1 dl vand
  • 1 dåse kokosmælk
  • 3 spsk mangochutney

Fremgangsmåde:

  1. Forinden denne ret påbegyndes sættes en anden gryde i gang med brune ris, da det tager ca 20 minutter.
  2. Kom olien i en varm gryde og svits forårsløg, rødløg og æbler deri. Når det har fået farve gå til næste step, som er en melbolle.
  3. Kom karry rør godt til, så karryen bliver godt brændt af. Så melen og derefter vand. Når vandet kommes i er der vigtigt at røre virkelig godt til – indtil den berømte melbolle skabes.
  4. Kokosmælk og mangochutney kommes i og koges godt op indtil saucen får tykkelse. Den bliver nemlig virkelig lækker tyk og cremet. (Her kan den ekstra karry kommes i, hvis lyst)
  5. Kødboller kommes i og retten simre indtil de er varme, ca 10 min.

Salat:

  • Frisk spinat
  • 3/4 rødløg i tynde strimler (resten af det rødløg som bruges i saucen)
  • 4 små danske æbler
  • 1 avokado

Velbekomme❤️

Relaterede indlæg