Mad

Bananbrød

21. marts 2017

Vil du have et lækkert svampet bananbrød? Faktisk uden sukker og laktose. Det kan også kommes i muffinsforme til en lækker snack eller dessert til kaffen. Jeg har afprøvet bagetid med både brødet og muffins, så du har mulighed for at lave begge dele ud fra min opskrift🍌IMG_1988

OPSKRIFT

– til et stort bananbrød eller ca 30 små muffins

Ingredienser

  • 600 gram blendet modne bananer
  • 300 gram friske blendet juicy dadler (stenfri)
  • 300 gram malet finvalsede havregryn
  • 6 æg
  • 3 tsk bagepulver
  • 1/2 tsk salt
  • 1,5 tsk ægte kanel
  • 1 tsk ren vaniljepulver
  • 1 plade hakket 85% mørk chokolade

IMG_1989

Fremgangmåden

  • Det hele blendes/males/hakkes på forhånd som det skrevne
  • Ældes sammen
  • Kommes i fad eller forme
  • Ved brød i form: 35 minutter på 200 graders varmluft (stik i midten med en gaffel for at tjekke om det er færdigbagt)
  • Ved muffins: 15 minutter på 200 graders varmluft

Velbekomme😍🍌

Relaterede indlæg