Motivation

At være tro mod sig selv og hvad man står for…

18. maj 2016

At være tro mod sig selv og hvad man står for; dette må simpelthen være det absolut vigtigste for at stå ved den person, som man er! Står du ikke ved, hvem du er, og hvad du står indenfor, så dræner det én i længden, fordi du skal opretholde en facade! Du kører dig selv mere og mere ned i et sort hul, fordi du har svært ved at forklare dig, når du egentligt ikke ved, hvad du forsvarer! Bliver du ved sådan her, så krakelerer du simpelthen til sidst, fordi du ikke længere ved, hvem du er som person! Ens indre er i vildrede! Du opfører sig ikke, som den du er, fordi du måske vil leve op til nogle forventninger eller en bestemt måde, som du tænker, er bedre at være på end din egen. Du har måske endda flere roller du spiller, når du er i forskellige selskaber, så du faktisk aldrig får muligheden for at være i dig selv. Dette vil dræne dig for energi, da du aldrig får muligheden for at hvile i dig selv! Vær nu bare dig selv, fordi det er den du er, og den du vil elskes for! Forhold og venskaber vil gå forbi hurtigt, hvis du starter med at være en anden, da du tror den anden partner vil foretrække den version af dig! Fordi som tiden går kan du ikke holde det billede mere; du bliver enten opdaget i at spille en anden, eller kan simpelthen ikke holde det ud selv til sidst.

Er du bare dig selv, så kommer ting mere naturligt til dig, du får de rette relationer, som matcher dig, og den du er. Det jo svært at finde et match, hvis man matcher med en forestilling, som alligevel vil vise sig at være en løgn. Jeg prøver hermed at sige, at den dag du slutter fred med dig selv i den form, at du ikke vil prøve at leve op til ting, men simpelthen hviler i dig selv, den dag vil din omverden have nemmere ved at matche dig. Dette vil gøre dig gladere, da det vil være nemmere for dig at være DIG! Du får folk ind på livet, som du matcher værdier og livssyn med, dermed er det nemmere for jer at skabe en nær relation, som vil kunne holde livslangt! Vil du selv være venner med en løgn? Nej vel? Det kan lyde hårdt, men har mødt så mange folk, især kvinder, som har en forestilling om, at der er et perfekt ideal, som man skal opnå eller være som, så de lader sig hellere end gerne påvirke deraf og prøve at være sådan. Også selvom det ikke er dét, de i virkeligheden ønsker for dem selv, men de tror, at det er dét som ønsket af omverdenen for at blive accepteret. Mit ønske til dig er at følge dine ønsker og drømme til livet, fordi så vil nogen give dig den gave at være en del af det på ægte vis.

Lidt tænkning sådan en onsdag aften om at stå inde for, hvem man er, være tro mod sig selv og vise omverdenen, at man tør! Jeg gør meget for, at jeg I mit erhverv som kostvejleder følger, hvad jeg mener, er den rigtige vej til et sundt liv! Et sundt liv er ikke fanatisk, men med plads til at nyde livet og sociale arrangementer …med måde 😉 Jeg går ind for naturlige gode produkter, og dette er vigtigt for mig, da jeg som kostvejleder mener, at man kan leve ud fra naturens egne gode råvarer. Dermed har jeg gennem tiden sagt nej til en del om at hjælpe dem med at promovere deres produkter. Jeg synes faktisk det er hårdt, at sige nej til dette, da de som mig også ønsker at drive en virksomhed. Sidst jeg blev spurgt, dette var af en pige, som havde nogle faktisk rigtig fine produkter, men jeg valgte igen at sige nej, da jeg til mine klienter kører ren naturlig kost. Jeg ville føle, at jeg gik imod dette, hvis jeg pludselig hjalp med at reklamere med dette produkt. Heldigvis var tilbagemeldingen positiv, hun var glad for, at jeg bare var ærlig og stod indenfor, hvad jeg ville repræsentere udadtil. Jeg reklamere til tider med produkter på min instagram, hvilket jeg aldrig har fået betaling, eller blevet sponsoreret frem til, dette er vigtigt for mig at understrege, da jeg har prøvet at blive beskyldt for andet. Når jeg snakker om produkter, så er det i bund og grund bare fordi, at jeg synes det er godt, og jeg har lyst til at ytre mig derom.

Jeg er den, jeg er, og har i mine yngre år haft svært ved at finde ud af, hvad jeg ville være, og hvad jeg ville med livet? Det er store spørgsmål, og der er stadig intet facit, men jeg lærte, at hvis jeg hviler i mig selv og står op for mig selv, så kommer det hele bare mere naturligt til mig og dræner mig ikke. Det giver mig energi at være i gang hele tiden, da jeg elsker, hvad jeg laver til dagligt og elsker dem omkring mig. Jeg ved ikke, hvor jeg er om et år, fem år, tyve år… Men så længe jeg bare har mig selv med, nyder min rejse og står inden for det jeg repræsenterer, så skal det hele nok gå 🙂

 

Relaterede indlæg