Mad

Ærtepuré

7. juni 2016

I går prøvede jeg krafter med en velsmagende ærtepuré – den er faktisk endnu bedre i dag, hvor den lige har fået lov til at trække hvidløgssmagen 🙂

Opskriften er:

400 g. frost ærter
200 g. laktosefri neutral skyr (0,2% fedt) fra Arla
3 fed hvidløg
Chili, salt & peber efter smag
Et par håndfulde peanuts

Tilgang:

Hæld kogende vand over ærterne. Hæld vandet fra, når det er kølet af. Mos derefter ærterne med en stavblender. Tilsæt skyr og hvidløg – mos igen med stavblender. 
Smag til med ønskede krydderier og rør rundt. Vend til sidst peanut i. Velbekomme 🙂

Tilberedningsforslag:

IMG_7606IMG_7615

Jeg lavede denne ærtepuré til et stykke laks, fuldkornshvidløgsflutes og en lækker sommersalat.

Sommersalaten består af:
Rucola
Agurk
Let dampede asparges  
Honningmelon
Granatæble
Kickærter
Cassaw nødder

Prøver du kræfter med den lækre puré, så tag den gerne på Instagram #amfalch – elsker at se jer lave min mad 🙂

Relaterede indlæg