Mad

3 retters menu

3. november 2016

Jeg var i går hjemme ved mit absolutte favorit vennepar, som jeg for et år siden boede tre måneder ved!

Jeg var inviteret på mad, og jeg forventede ærligtalt bare en hel almen hverdagsret på sådan en onsdag aften! Men så havde min veninde dælme stået i køkkenet, siden hun fik fri ved 13tiden, og hun var i fuld gang med en tre retters menu, som nærmest stod færdig allerede, da jeg kom! Begge var i køkkenet og tryllede – jeg blev blot bedt om at sætte mig ned! Straks blev en hel almindelig onsdag mega luksus!

Den sammensatte tre retters menu var mega lækker, så jeg vil lige slå den op her på bloggen til inspiration, hvis du skal have gæster i weekenden❤️Der er ikke detaljeret opskrifter, blot beskrivelser, men Google er din ven til at finde den opskrift, som passer bedst til dine smagsløg😉

Forret:

img_0430

Lakseroulade – røget laks rullet i spinatbund med lækker creme. Dertil fuldkornsflutes!

 

Hovedret:

img_0455

Rådyrsmørbrad svøbt i bacon – lavet i ovn med lidr væske i bunden, så kødet ikke bliver tørt. Man kan også bruge svine- eller oksemørbrad. Men min veninder er jæger og havde dælme sejt skudt rådyret! Stolt af at jeg måtte være med til at smage hendes første store fangst😊

Saucen er lavet på laktosefri fløde, væsken kødet har stegt i. Smagen/væsken fra løg stegt i smør (uden løgene) 

Samt altid lækre rodfrugtfritter og vilde ris!

 

Dessert:

img_0456Blødende hjerte – lækker chokolademuffin som laves lige før servering og har flydende midte! Dertil lækker italiensk vaniljeis😍

 

Velbekomme!

AM_Logo1@x2

Relaterede indlæg