Hverdagstanker

2016 – året der gik!

31. december 2016

Så sidder jeg her på årets sidste dag og traditionen tro, så bliver man sgu lidt følelsesladet ved at kigge tilbage på året der er gået.

År 2016 har ramt mig som en knytnæve i maven på mange måder, aldrig i mit liv har jeg været så psykisk udfordret, da overskriften for året må blive sygdom. Sygdom ved mig, sygdom ved dem jeg har kærest; lige fra min hund til de aller bedste mennesker i mit liv, hvilken jeg ikke ønsker at uddybe yderligere, da jeg værner om mit privatliv på trods af, at jeg gang på gang fortæller meget fra mit liv på en personlig måde.

Jeg har også været presset på mange områder, hvilket jeg ikke havde forudset forinden årets start. Men det jeg vil fortælle derfra, det er, at selvom livet har gået skævt, så kan man lære deraf og tage det med som en styrke! En styrke hvor man har lært, hvor meget man som menneske faktisk kan rumme og håndtere. Jeg ved nu mere end aldrig før, hvad jeg som menneske består af, hvor mine personlige grænser ligger. Hvilke personligheder jeg ikke kan rumme i mit liv, fordi jeg ikke bliver den person, jeg ønsker at være i deres selskab.

Jeg ved hvad jeg vil bruge energi på, og hvad jeg IKKE vil! Jeg lever denne ene gang som Anne-Mette Falch; en chance jeg ikke får igen, så hvorfor tage til takke med noget/nogen, som ikke bidrager til noget positivt dertil? Det er der ingen grund til, da man er herrer over sit eget liv, glæde og lykke! Ikke alt kan man styrer, men det generelle livssyn kan man vælge! Jeg vælger, at jeg vil være den bedste version af mig selv!

Sådan ser mit liv ud rent privat og ja, jeg har sgu altid haft svært ved at skelne mellem privatliv og karrier, da jeg bruger MEGET tid på skole, job, netværk! Året 2016 har givet mig kæmpe oplevelser indenfor karriere, hvor jeg føler mig meget beriget og stolt over, hvad jeg har opnået på et år! Så for at fortælle om lidt ananas i egen juice, selvom man jo helst ikke må fortælle for meget om sin succes her i Danmark, så vil jeg fortælle lidt om de fantastiske oplevelser, jeg har kæmpet mig til her i år 2016!

Jeg startede året med at færdiggøre min weekenduddannelse i energi flow, som gav mig et kæmpe indsigt i mig selv, samt en god sparringspartner i underviseren. Midt januar færdiggjorde jeg så min professionsbachelor i grafisk designteknologier og digital konceptudvikling, hvor jeg derefter valgte at stå på egne ben med egen virkedomhed og vagter på bostederne for de psykisk udviklingshæmmede, som jeg passer. Her havde jeg tid til at tage kurser i iværksætteri, tage til København og uddanne mig i sundhedscoaching, skaffe en fantastisk praktikplads halvanden år før tid. Dette gjorde jeg i håb om at komme ind på min drømme kandidat i oplevelsesdesign til september, hvilket heldigvis lykkes! Dette medførte også at jeg blev optaget i et talentprogram i oktober, hvor jeg mødte andre super innovative kandidater og virksomheder, hvilket førte et nyt job med sig, da jeg blev revet til en jobsamtale blot få timer efter mødet med min nuværende chef. Her kan jeg endelig mikse mine forskellige fagområder som sundhedsredaktør ved Radicover, så det glæder jeg mig til at komme yderligere i gang med i år 2017.

Jeg er spændt på, hvad der ellers vil opstå af muligheder. Jeg vælger i hvert fald at tage det hele med oprejst pande og positivt sind! 🙂

Nytårsforsæt? Jeg bliver igen og igen mindet om, hvor skrøbeligt livet er! Så i år 2017 vil jeg gerne blive bedre til at vise mine nærmeste, hvor meget de betyder for mig, og hvor taknemmelig jeg er for at have dem i mit liv!

Men lidt modsat af dette vil jeg også gerne blive bedre til at give mig selv mig-tid i min pressede hverdag. Så bliver spændende om jeg kan finde en god balance mellem disse i år 2017! 🙂

 

Ellers vil jeg slutte med at ønske dig et rigtig godt nytår og tak fordi du læste med og måske endda har læst med i hele år 2016! Knus og kram fra mig❤️

Relaterede indlæg